entertainment-01
entertainment-03
entertainment-04
entertainment-02
Ευχάριστες ώρες, αξέχαστες εμπειρίες

Η διαμονή στο ACHILLION PALACE αποτελεί εγγύηση για την ψυχαγωγία σας. Οι όμορφα διαμορφωμένοι χώροι του είναι ιδανικοί για να εκμεταλλευθείτε με τον πιο ευχάριστο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ η θέση του σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό και το εμπορικό κέντρο του Ρεθύμνου.

Απολαύστε το ποτό σας στο μπαρ ή στο δροσερό εσωτερικό κήπο του ξενοδοχείου. Δοκιμάστε ένα υπέροχο κοκτέιλ στο Roof Garden με την πανοραμική θέα στη θάλασσα κι ολόκληρη την πόλη. Και μην παραλείψετε να μυηθείτε στα μυστικά της οργανωμένης κάβας μας, που διαθέτει φημισμένα Κρητικά κρασιά. Επίσης, με αφετηρία το ξενοδοχείο εξερευνήστε το γοητευτικό λαβύρινθο της παλιάς πόλης, επισκεφθείτε τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, περπατήστε στην πανέμορφη παραλία ή επιχειρήστε μια βόλτα για ψώνια στα καταστήματα του Ρεθύμνου.

Εμείς μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε πρόθυμα, ώστε να ανακαλύψετε τη γοητεία της πόλης μας. Θα σας εφοδιάσουμε με ενημερωμένους χάρτες, θα μοιραστούμε μαζί σας τα μικρά μυστικά της περιοχής και, αν η πεζοπορία σας προβληματίζει, θα εξασφαλίσουμε για σας ένα ενοικιαζόμενο ποδήλατο στην καλύτερη τιμή.

EPANEK ESPA
City of Rethymno hotels